lördag 30 juli 2011

TACK!

Alla ni som ringt eller skrivit mail, visat er uppskattning och sagt eller skrivit fina ord. Ni och det har värmt min själ!

3 kommentarer:

I valet och kvalet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
I valet och kvalet sa...

Elisabeth Holmstrand Gustafsson är den enda inom majoriteten som är påläst, hederlig och åtnjuter ett orubbat förtroende. Hon är garanten inom majoriteten för att kunskap och fakta kommer fram vid varje beslut. Hon är den enda inom majoriteten som bryr sig om och förstår landsbygdens villkor, som har barnperspektivet och den pedagogiska insikten. Hon ser potentialen och utvecklingsmöjligheterna för hela kommunen inklusive landsbygdsdelarna. Hon förstår att det i första hand är befolkningen man ska satsa på, inte tillfälliga besökare i kommunen. Trots att hennes rättrådighet inte gagnar henne personligen har hennes ställning stärkts hos alla landsbygdsbor , gjort henne populär och känd som någon man kan lita på. Att peta henne som S och V driver kommer att bli ett bakslag för oss i majoriteten. Det är hon som till största delen stod för Mp:s valarbete. De som nu försöker avsätta henne inom Mp har tillkommit i efterhand och är inte folkvalda. Än en gång kommer oppositionen att gnugga sina händer av förtjusning - när majoriteten går deras ärenden.
I valet och kvalet

Elisabeth Holmstrand Gustafsson sa...

Tack för de fina och stora orden......! Det känns verkligen värmande med din uppskattning.

Jag vill dock bemöta en sak i det du skriver och som inte helt och hållet stämmer: Av dem som röstade i förtroendeomröstningen den 30 juni (7 medlemmar)var tre aktiva i valrörelsen, medan fyra inte var det. Minst två har blivit medlemmar efter valet. Två är jag osäker på vad gäller datum för medlemskap (alldeles före eller alldeles efter valet?). Omröstningen var sluten.

Hälsningar Elisabeth